Radio time!

Så kul för en stund sen ringde en radiostadion till mig och ställde frågor om Facebookkonto för mina hundar :)
Ställde frågor och så, och under tiden blev jag super glad :D
Dem hade tittat in först i min blogg sen såg de inlägget när jag hade skrivit att jag skaffade Facebook konto till Manchita, Tiger, Bella och Masat :)
Har dock 2 st konto till att skapa till Demon och Garbo :)

Any ways så blev jag så glad att jag kommer få höra mig själv prata i radio på Måndag då de spelas upp vid 10 tiden på morgonen men en grej glömde jag!

Vilket radiokanal var det?! hahaha fy vad jag skäms så mycket.
Kvinna jag pratade med sa ju radio och allt så klart men hur kan jag glömma bort namnet redan? :(
Blev nog för glad tills mamma frågade vilket radio det skulle sändas tills då blev jag helt paff :-|
Nån som kan hjälpa bortglömda Carla?


Need to sleep...

Klockan är 5 på natten/morgonen... vad gör jag fortfarande uppe?
Jag misslyckades igen med bloggen men ingen är perfekt visst?

Jag saknar min töss Masat. :(
Min ängel!

Ska nog tvinga mig sova nu eller så får jag hålla mig vaken tills jag har lämnat Nicolas i dagisen vid 9 tiden och innan det måste jag då hunit gå ut med hundarna på en lång runda.
Efter att har lämnat Nicolas på dagisen så gäller det arbetsförmedlingen direkt och min kära mamma vill följa med mig för om jag ska vara helt ärligt så vet jag inte riktig hur det funkar :$ hihi.

God morgon då!

MobilBlogg!

img_7711 (MMS)

Ute vid Lindeborg med hund vänner ;)


From now on...

 1. Ska jag verkligen förbättras med bloggande... gör det nog mest för min skull.
  Jag saknar nåt i livet känns det som men det nog för jag gå ut med hundarna och de springer av sig dessa glada hundarna... men jag då?
 2. Jag ska från och med idag börja träna där jag är medlem i Actic (ett tag sen jag tränade men kan fortfarande).
  Actic som jag går på är i Aq-va-kul :) Men jag är inte så motionerat att ta mig ditt så ska se om jag kan först träna vid mig här vid Dalaplan ovanpå LIDL mataffären ;)
 3. Systemkamera ska finnas med alltid när jag kan! Om inte blir det lite sämre kvalitets bilder från min digital kamera Kodak eller från min Iphone kamera :)
 4. Äta rätt och sund, men inget hårt diet. Jag har tålamod bara jag går ner i vikt (60 kg) så är jag lyckligt och har inte bråttom. Jag mår bara bättre och jag förlorar några kilo för jag börja bli nu överviktig och det är hemsk jobbig att inte kunna vara så aktiv och fastna lätt i sängen efter man har varit ute med hundar.
 5. Mina dagar ska fyllas med glädje, hundarna är ju redan klart! Dom är allt för mig! Men det ska inte nu hindra mig heller för träffa mer mina vänner eller ut och köpa kläder till mig i stan... Mer än 1 år sen känns det som jag gick in i affärerna för bara kolla runt. Gud, haha!
  Nej, men vad jag menade att jag borde kanske komma tillbaka till världen utanför och sluta glida ifrån vänner och familj. För hundarna kan helt klart följa med även om jag är med vänner eller ute fika, men några timmar ca 1-2 timmar kan dom vänta medan mamma får ha lite skoj.
  Det synd att det finns kränsna folk om djur eller att det finns kraftiga allergi mot hundar... Hade varit tillåten att ha med sig sin hund överallt så hade jag verkligen gjort upp och ner överallt med min hundkennel haha :D
 6. Skaffa jobb som bartender! Just det jag klarade utbildningen ;)
  Hade velat lägga in en bild på min diplom men just nu vill inte blogg.se lägga in bilder, utan den är lite envis just nu.

Ja jag tror att jag fick med allting... eller? Jag är så seg just nu och inte konstig, klockan är kl.03.32.
Ska gå och lägga mig, när jag väl har sovit ut börja min stora dag :D

Annette om du läser detta så var redo för ta härliga promenader och en massa gossip som förut!
Saknat dig jätte mycket! ♥

Innan skrev jag att mitt skrivande skulle förbättras och mitt "svenska" också, så om jag inte klarar det så är det för jag föddes med språkförsenad, vilket betyder jag kunde inte prata tills jag var 4-5 år gammal, stammade mycket och kom väldig efter än alla andra i klassen med skrivande, läsa och talförmågan! Ofta så händer det att jag sväljer några ord från en menning som t ex ( Personen sa till mig: ja abslut!) Abslut = absolut om ingen förstod vad jag menade, Jag mumlade också och får inte fram menningen och säger nåt helt annat.
Allt detta hände rätt mycket när jag var yngre och påverkade mig negativt pga jag blev jätte mobbad i hela grundskolan och ibland i gymnasiet. Än idag kan hända att jag gör det fortfarande. Jag kan tala bra och så med Miche eller närmaste vänner men jag blir nog nervös för jag vill göra bra första intrycket men istället får dem se en tjej som bryter ihop haha.

För dem som tror ni har missat nåt så gäller en snabbt uppdatering här:

 • Jag och Miche är fortfarande tillsammans och förlovade, lättare sagt fortfarande ny kära ♥
 • Demon har blivit min hund för Victor har inte tid som hunden kräver... Demon är nu 5 månader gammal väger 22 kg :) Manchita är 8 månader gammal och vikten vet jag inte men vi ska förbi djuraffären imorgon och vägas lite ;)
 • Tiger har varit hos mig sen den 28 april tills nu (haft honom nu snart 4 månader), Som jag skrev innan att Busen skulle stanna 1-2 månader hos mig till hans Matte Jessica skulle hitta hus men det gjorde hon inte tills nu:) Så nu får vi vänta och se om hon kan hämta Tiger från Portugal och ta hem honom hans nya hem. Alltså Tiger reser väldig snart från oss, så vi spendera och myser så mycket vi kan med honom så länge vi kan :)
 • Jag gick upp i vikt snabbt innan från 60 kg till 81 kg på 3-4 månader av personliga skäl (Jag tror att det står redan i bloggen varför detta orsakades). Just nu väger jag 77 kg så lite har jag gått ner men det bra börja men målet är 60 kg, bryr mig inte riktig om det tar flera månader eller år för komma till målet men bara jag inte ger upp och samtidig mår min kropp bra av det :)
 • Jag har fått en ny vän Sandra som kan otrolig mycket om hundar, Hon har en amstaff/pitbull blandis tik på snart 2 år som heter Mala. Mala är så himla duktig att jag blir så pass imponerad och ska börja träna Manchita bli bättre på kommando och lydnad. Sandra såklart ska hjälpa mig frivillig, tack ;)
 • Det finns en stor spindel eller ja långben i mitt rum och får inte ut den mot fönstret!
  Jätte rädd och här är en av anledningar varför jag inte våga blunda ögonen och får den att lämna mig ifred.
  HJÄLP?!

God natt mina trogna få läsare <3


Svårt och sova...

När man saknar någon för mycket...

Kan nog blogga om det senare men borde lägga mig nu.
Ska upp tidigt för hänga med min vän med hennes hund till Arlöv för en hundtävling.
Jag kommer sitta ensam med min flicka Manchita och kolla på... ska också ta med systemkameran för försöka ta fina bilder.

Har bestämt mig att hålla bloggen levande igen men en fråga bara...

Ska jag skaffa en ny blogg eller fortsätta med denna bloggen?
Har bara märkt att jag vill ha en snällare blogg och bättre svenska (jo jag märkt att jag stavar fel och är inte så bra på skrivande).
Fula ord som jag har tidigaret använt känns bara fel, och att blanda in så mycket om privat livet också.
Utan dela saker och ting i bloggen som är underhållande, positivt och love :)

Så vad tycker ni, ny blogg eller denna gamla men från och med nu att förbättra den?

ps. i still miss you

RSS 2.0