För många bilder?

Hej bloggen!
Idag tänkte jag komma tillbaks "igen" haft det svårt innan men det kan jag nog skriva senare.
Har så många fina bilder men när jag lägger upp dom tar det sånt tid och sen hundarna måste ut så det ger mig inte direkt nåt lust att blogga om man ska bli stressad men eftersom det har varit likt såhär ett bra tag är det nog menningen att blogga stressad och seg haha.

Och Tiger har ju redan blivit hämtat av mamsen jag under denna veckan passade jag på vara med han så mycket jag kunde innan han reser till Portugal imorgon :)
Jessica och Tiger kommer förbi idag för hänta Tigers grejer som glömde här sist. när? vet jag inte men får stanna hemma i fall fall, Victor frågade nyss om jag ville med på bio med honom och syskonen så jag vet inte riktig men jag vill annars :) få se...


Här är en bild på min vännina Jessica med hennes pojkvän Hussien och underbaraste hunden Tiger!
Bilden är tagen när vi grillade på Bulltofta i Tisdag
.

Juste den dagen i tisdag när vi grillade i Bulltofta så var vi på väg till bilen för åka hem och just där fångade Manchita, Demon och Tiger en kanin! :O
Åh den pep så mycket men Miche hann fram till dom innan Manchita gjorde nåt (hon brinner för det jakthund) så sprang lilla kaninen oskadd. Den pep säkert för den blev ju nästan våldtagen av tre stora hundar haha.
Gud jag blev så rädd och chockat. Nu vet jag hur en kanin piper och första gången jag hörde det.

Måste ut med hundarna nu men jag kan nu blogga från min mobil ;) How?  I tell you later.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0