Mina hundar <3

Garbo:
Den stora hunden och "ledaren" av flocken (jag är alfahonan, som bestämmer i flocken) men ingen av mina hundar vågar trotsa Garbo för hon är äldst.
Fina kommentarer om min flicka och så fort jag såg henne väcktes det stora känslor... Hon påminde mig mycket om Masat fast större version.
Hon har fortfarande stress i sig (omplacering hund) men vi jobbar på det och älskar att skälla och prata så fort hon får syn på en främmande hund (Garbo är snäll men om just nu kan hon morra mot andra hundar för skydda sina 2 valpar som fortfarande söker nya hem).

4 år & 4 veckor gammal.
Född den 22 April 2008, blandras Shiloh Schäfer & Tervueren.

Manchita:
Den mest lydigaste hunden i flocken, Alla ÄLSKAR henne otroligt mycket!
Om jag bara fick en krona för varje gång folk säger att dom vill jätte gärna passa henne om jag behöver hundpassning eller "Jag vill ta hem henne". ;)

1 år & 19 veckor gammal.
Född den 5 Januari 2011, blandras Schäfer, Golden Retriver, Rottweiler, Borde Collie & Okänd ras (Vi misstänker KRAFTIG Flatcoat retriver).

Demon:
Busig hund som älskar att jävlas och pussa sönder folk.
Skällig och pratig av sig också, han är den mest jobbigaste och stötigaste hunden i flocken... MEN jag älskar honom och han har skakat mitt liv upp & ner, haha.

1 år & 7 veckor gammal.
Född den 1 April 2011, blandras Tysk Schäfer & Schabrador (korsning av Labrador + Schäfer).

Misti:
Den som lär sig fortfarande ;)
Misti kom till min flock för jag ska tävla med henne.
Än så länge hur hennes personlighet är mest spring på benen, lite envis rackare, älskar att mysa, ogillar Miche (min fästman) & Har alltid nåt på gång.

Om några dagar är hon 6 månader gammal.
Född den 22 November 2011, renras Belgisk Vallhund Tervueren med mycket fin Stamtavla och tagit in ny blodslinje till Sverige (enlig min vän). ;)Det är mina hundar det ;)
Har ju två hundar till här hemma men det är Garbos valpar.
Det är 2 hanar valpar som söker hem fortfarande, dom är nu 12 veckor gamla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0