Fota fota fota!

Gud vad jag vill lägga in mina bilder från systemkameran som jag har tagit bilder med och verkligen höst tema och fina bilder på hundarna osv.
Men hur ska jag göra det utan internet? Koppla jag in med mobilens internet till laptopen så kommer det ta lång tid att bilder för ladda upp :-/

Bara längtar för köpa tillbehör till systemkameran som intern blixt, filter för ta fina nära skarpa bilder, soft ljuset filter och stjärn filter mm, objektiver, ministavi, produktfotobord med lampa och bakgrunds vita och svarta vägga!

Längtar till Peru eller annat land för fota fina bilder som håller minnen till livet ut! :)

Just nu tittar jag på "Våra värsta år", haha älskar den bara.
Ska strax lägga mig, är trött för jag var tidigare i stadsbiblioteket och lånade några böcker om foto och lånade sedan mer böcker om hundar hihi, måste veta allt och jag vill köpa bra hundböcker så jag lånar sen om jag verkligen tyckte om just den boken så letar jag runt o köper boken.

Sedan tog Miche med demon bussen till en hundpark vid station Swedbank och jag och victor skulle möta honom där, i med vi cyklade.
Victor hade Garbo som drog otroligt mycket och jag hade Manchita som joggade bra men inte på slutet då hon fick syn på kaniner och sprang bort från mig och kom tillbaka efter 10 min haha busunge!

Håller på slockna till när som helst, god natt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0