svar på tal

hunden kommer inte lära sig med en munkorg på 24/7. Det krävs mycket träning, bättre och ta itu me det nu än och vänta tills han blir större. Det blir jobbigare då.

Svar: Jag vet själv att det sant ja men som jag skrev innan är de inte min hund men den sover med mig, så det här med 24/7 var bara ett uttryck med att han är ju en valp och hans tänder kliar mycket.
Jag kan inte se vad han gör på nätterna då han biter sönder en massa grejer trost det är valpsäker i mitt rum så därför får han ha munkorgen på nätterna och på dagen en massa jobb med han.
Har själv sagt till min styv pappa att han får spendera mer tid åt han så hunden inte bara lyssna på mig i med han blir större.
En grej håller vi först att lära honom är att leka normalt med andra hundar för när han leker med min valp Manchita så är han lite för grovt och morra mot henne eller få spel på henne för han inte kan vinna över henne vilket han gör henne illa för Manchita vet att han är bara en valp och säger inte emot.
När han blir stor och har samma problem är han bara farlig mot andra hundar.
Som jag skrev innan att jag tar redan han om 3 hundar, 1 gamling, en hund vid 1 år och 6 månader.
Jag tränar dom stängdig och dom är för bra för vara sant.
Den andra har slutat dra som fan och tar de lugnt med Hanar, valpen lyder hur bra som helst för hon är lättlärd.
Hoppas ni inte tänkte fel av min förra inlägg, jag var trött och det var bara ett uttryck med "munkorg 24/7".
Jag är en stor hundälskade, mitt rum besåtr nog mer hundgrejer än mina egna, hundhalsband,hundkoppel, schampoo, hundmat, bajspåsar, lekersaker, hundsängar, kammar, hund böcker och mm.

Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0